اثاث کشی در زمستان یکی از چالش برانگیزترین فصول جهت تغییر منزل و یا محل کار میباشد. سرمای زیاد، بارش برف و باران از مشکلات اساسی جابجایی در این فصل است. با اینجال در کنار معایبی که فصل زمستان برای اسباب کشی دارد، دارای مزیت هایی میباشد که باعث شده با تمام آن سختی، افراد این فصل برای اثاث کشی خود انتخاب نمایند.
از جمله این مزایا میتوان به پرداخت هزینهای کمتر، جابجایی آسانتر و همچنین یافتن خانهای مناسبتر اشاره کرد. در ادامه به معرفی نکات و ترفندهایی میپردازیم که بواسطه ی آنها میتوانید به راحتی از پس سختی ها و چالش های موجود در جابجایی در فصل زمستان را بکاهید. این نکات به شرح زیر خواهند بود.
تهیه تجهیزات لازم برای اثاث کشی در زمستان
شرایط نامساعد آب و هوایی از جمله معضلات اساسی اثاث کشی در زمستان است. برای برطرف کردن این مشکل لازم است یک سری وسایل و تجهیزات آماده کنید. از جمله مهمترین تجهیزات و اقدامات لازم برای داشتن اسباب کشی آسان تر در فصل زمستان شامل موارد زیر میباشد:
1. عایقبندی وسایل برای اثاث کشی در زمستان
با توجه به شرایط نامساعد و غیر منتظرهی آب و هوایی در فصل زمستان، عایق کردن و بسته بندی اثاثیه از حساسیت بیشتری نسبت به فصول دیگر برخوردار است. رطوبت و سرما میتوانند روی بسته بندی وسایل تاثیر گذاشته و از میزان مقاومت و ایمنی آنها بکاهد. همچنین ظروف چوبی و چینی به دلیل فرایند انبساط ممکن است در هوای سرد بشکنند.
برای بسته بندی صحیح و عایق بندی اصولی وسایلتان باید از روکش های نایلونی و یا بابل رپ بستهبندی استفاده کنید. ظروف چینی و شکستنی را درون پارچه و یا سلفون بپیچید. فضای خالی موجود در کارتن های این ظروف را نیز با پارچه و کاغذ پر کنید تا در هنگام جابجایی بر اثر ضربات و یا تکان خودرن ها نشکنند.
برای بسته بندی اثاثیهای که به رطوبت و نم حساساند مانند وسایل برقی و مبلمان چوبی، میتوانید از پلاستیک های حبابدار استفاده کنید. دقت داشته باشید که این پلاستیک ها به خوبی تمام سطح و بخش های بیرونی وسیله موردنظر را بپوشانند. مطلب نکات مهم در بسته بندی اثاثیه میتواند برای شما در این زمینه مفید باشد.
2. بررسی سیستم گرمایشی و تجهیزات روشنایی
بررسی سیتم گرمایش و روشنایی باید هم در منزل قدیمی و هم در منزل جدید صورت گیرد. در اثاث کشی در زمستان، پیش از آنکه تمامی وسایل را به خانهی جدید منتقل کنید، باتوجه به سرمای هوای زمستان، باید به بررسی سیستم گرمایشی و تجهیزات روشنایی خانه جدید بپردازید. چراکه تا وقتی به منزل جدید رسیدید با خانهای تاریک و سرد روبرو نشوید.
در زمان جابجایی در منزل قدیمی نیز، سیستم گرمایش را خاموش کرده و درب خانه را باز نگهدارید تا گرمای داخل خانه به بیرون منتقل شود. با اینکار ابتدا از اتلاف انرژی جلوگیری شده و همچنین مبلغ قبض آخر ماه شما کاهش پیدا خواهد کرد.
البته فضای سرویس بهداشتی را صرفاً با بستن درب آن گرم نگهدارید. با این کار زمانی که در حین اسباب کشی احساس سرما کردید، میتوانید به سرویس بهداشتی بروید تا گرم شوید.
3. گرم نگهداشتن بدن
از مهمترین اقدامات رد اثاث کشی در زمستان، گرم نگهداشتن بدن خود در طول زمان باربری است. لباس های گرم، جوراب بلند و دستکش برای این منظور تهیه کنید. از این طریق سرما در اثر بارش احتمالی برف و یا باران، خیس نشده و سردتان نخواهد شد.
همچنین به همراه داشتن نوشیدنی های گرم مثل شکلات داغ، چای دارچین و قهوه میتواند دمای بدن شما را گرم نگهدارد. زمانی که احساس کردید، انگشتان دستتان یا بینیتان سرد شده است، یک فنجان از نوشیدنی های پیشنهاد شده بنوشید.
برای غذا و میان وعده نیز میتوانید سوپ یا آش گرم، ساندویچ و از این قبیل غذاها آماده کنید. علاوه بر آن میتوانید برای راحتی کار، به رستوران نزدیک محل زندگیتان سفارش غذا دهید.
4. استفاده از نمک و ماسه در اثاث کشی در زمستان
در فصل زمستان، به دلیل سرما، رطوبت هوا، بارش برف و باران، سطح مسیرها لغزنده هستند. این موضوع باعث میشود در حین جابجایی هر لحظه سر بخورید و علاوه بر آنکه اثاثیه متحمل آسیب شوند، خودتان نیز صدمه ببینید. در نتیجه باید مسیر رفت و آمد کارگران را از برف تمیز کنید و سطح لغزنده را با استفاده از نمک و ماسه برطرف نمایید.
برای این منظور باید از قبل کیسه های ماسه و نمک را برای زمانیکه ماشین باربری در برف گیر کرد تهیه کنید. علاوه بر آن پارو و دیگر وسایل مورد نیاز برای دسترسی سریع در ماشین قرار دهید. در صورت بارش برف، برای عدم ایجاد مشکل برای کارگر اسباب کشی و ماشین حمل بار، ورودی منزل را نمک و ماسه بپاشید.
5. بررسی شرایط آب و هوا
از دیگر مهمترین اقداماتی که در اثاث کشی در زمستان باید انجام دهید، بررسی شرایط آب و هوایی روز موردنظر برای جابجایی است. به دلیل بارش برف و سردی هوا، شرایط جوی در این فصل بسیار غیرقابل پیشبینی میباشد. بر همین اساس از یک هفته مانده به روز اسباب کشی، هرروز شرایط آب و هوا را بررسی کنید.
این کار باعث میشود نسبت به بارش شدید برف، باران و یا مسدود شدن خیابان، برنامهریزی مجددی برای کارهای جابجایی خود داشته باشید. اگر بارش برف باعث اختلال در کار جابجایی شما میشود، بهتر است کار حمل اثاثیه منزل را به تأخیر بیاندازید.
سایر اقدامات لازم برای اثاث کشی در زمستان
برای اثاث کشی در زمستان رعایت نکات زیر نیز ضروری است:
- فراهم کردن تجهیزات ماشین در شرایط سرد
- فراهم کردن خودروی حمل بار با زنجیر چرخ
- بکارگیری ماشین های مسقف در جابجایی
- بررسی لاستیک ها، ترمز، برفپاکن و روغن ماشین
- بررسی پر بودن پاک بنزین کامیون باربری
- تمیز کردن کفش برای جلوگیری از لیزخوردن
- اطلاع از تلفنهای ضروری نظیر کمک جادهای
- مراقبت از کودکان در حین اسباب کشی